Specials

Voor speciale druktechnieken zoals foliedruk, blinddruk en kleur op snee zit u goed bij drukkerij Durnam

Sinds jaar en dag zijn wij ook gespecialiseerd in bijzondere druktechnieken. Omdat we nog authentieke drukpersen en machines in huis hebben en we deze bijzondere druktechnieken nog dagelijks toepassen.


Blinddruk

Bij blinddruk – ook blindpreeg, preegdruk, reliëfdruk of droogstempelen genoemd -  duwen we de letters uit het papier waardoor ze er als het ware op liggen. Deze techniek creëert reliëf zonder inkt. Op de drukplaat brengen we reliëf aan in letters of figuren en dat drukken we in het papier.


Blinddruk voor drukwerk met een chique uitstraling

Blinddruk wordt vaak gekozen voor drukwerk dat een chique uitstraling moet krijgen. Denk maar aan

  • naamkaartjes
  • menukaarten
  • boekkaften
  • briefpapier
  • uitnodigingen
  • geboortekaartjes
  • huwelijksaankondigingen


Kleur op snee

Kleur op snee – of color edging – passen we meestal toe op dik papier. De zijkant ervan geven we een kleur. Kleur op snee wordt vaak gecombineerd met letterpress. Letterpress is een techniek waarbij de letters diep in het papier gedrukt worden. Daarvoor gebruik je sowieso al dikkere papiersoorten. Mooi is dan om de zijkanten ook in een kleur te zetten. Kleur op snee en letterpress: een succesvol duo! En ook met blinddruk is het altijd een mooie combinatie!

kleur op snee


Kleur op snee voor commercieel drukwerk en gelegenheidsdrukwerk

Kleur op snee kan je bijvoorbeeld ook toepassen op commercieel drukwerk zoals visitekaartjes, uitnodigingen, notitieblokken, agenda’s. Gegarandeerd valt jouw drukwerk op die manier heel goed op.

Maar ook voor gelegenheidsdrukwerk is het een treffer van formaat: geboortekaartjes, trouwuitnodigingen, huwelijkskaarten, …


Foliedruk

Net zoals onze andere specials is foliedruk ook een echte eyecatcher. Foliedruk is een veredelingstechniek waarbij we een dunne kleurfolie of metaalfolie op het drukwerk aanbrengen. Dat kan in tal van kleuren, over heel bijzondere metallic kleuren, over goud en zilver tot zelfs brons en koper …


How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

Foliedruk voor klasse en uitstraling

Deze folie geeft je drukwerk klasse en uitstraling. Net zoals onze andere speciale druktechnieken kan je folie voor allerlei toepassingen gebruiken voor zowel commercieel drukwerk als gelegenheidsdruk. We geven je met plezier advies, maken een ontwerp en drukken je drukwerk met folie!


Wij drukken al je drukwerk.
Snelle service, kwaliteit en perfect afgewerkt!

Bel 03 326 06 80 of mail ons voor meer info!
Vraag hier je gratis offerte aan:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x